EVALUERING RF 2015 /kontakt os

RF 2015 er vel overstået og det har været en SUPER festival, med rekord stor deltagelse af frivillige fra KFUM's Boldklub Roskilde.

Da vi hele tiden ønsker at forbedre og udvikle vores boder på Roskilde Festival, har vi behov for dit input. Derfor håber vi, at du / I vil sende os en mail, med dine/jeres input til RF2016.

Send os en>> email

du kan altid kontakte os!

Generelt kan du kontakte os vedr. KFUM's deltagelse på RF. Det være sig med ris eller ros, spørgsmål eller hvis du er officiel leverandør til RF og ser os, som en mulig samhandelspartner.

Send os en>> email

kfum's festivalsledelse

Det er hovedsageligt garvede folk med mange års erfaring, der sidder i KFUM's festivalledelse.

I toppen af pyramiden finder vi makkerparret Jan Themsen og Peter Nissen, der bl.a. har det overordnede ansvar for indkøb, planlægning og kontakt til festivalen.

Marianne Poulsen, tidligere kasserer i klubben, er økonomiansvarlig, mens Lilian Andersen igen i år sidder med ansvaret for personale og bemandingen i boderne.

Torben Groth og Finn Strand Hansen står for henholdsvis opsætning og nedtagning, derunder hele planlægningen af disse processer

Jan Themsen

Har arbejdet som frivillig på Roskilde Festivalen igennem de sidste 30 år.

Både som medarbejder i ølsalg, og som medarbejder i RF drikkevare- gruppe.

Har arbejdet som frivllig for KFUM's Boldklub Roskilde siden 2004,som servicemedarbejder og fra 2008 siddet i KFUM's festivalsledelse,
med ansvar for indkøbsaftaler,
samt kontaktperson til Roskilde
Festivalen.

@: jan.themsen@themcom.com
Tlf.: +45 29 99 90 90

Peter Nissen

Medlem af KFUM's Boldklub Roskilde siden 1968.

Har arbejdet som frivillig på Roskilde Festivalen hos KFUM de sidste 35 år, og har stort set arbejdet i alle medarbejder funktioner KFUM har og har haft.

Har været medlem af KFUM's Festivalledelse siden 2010.

@: pn@roskilde-kfum.dk
Tlf.: +45 23 73 16 99

Marianne Poulsen

Jeg har arbejdet som frivillig på Roskilde Fesitival i mere end 30 år.
Meget forskellige jobs, ølsalg, kantinemedarbejder, kiosksælger,
Økonomiansvarlig/indkøbsansvarlig under festivalen for KFUM.

Har været medlem af KFUM festivalledelse siden 2005.

KFUM bestyrelse i 5 år 2005 – 2010 som økonomiansvarlig for klubben,
Har været med til at beslutte at vi skulle have kunstgræsbanen og klubhusudvidelsen,så vi i dag kan være stolte af de omgivelser vi har og det vi kan tilbyde medlemmerne.

@:mp@roskilde-kfum.dk
Tlf. nr. +45 30 32 13 15

LILIAN ANDERSEN

Jeg har været med i KFUM på forskellige områder i 32 år heraf 17 år som kasserer.

Jeg har deltaget på Festivalen i lige så mange år, hvor både min mand og børn og deltager, og har nu et barnebarn som er begyndt i en kiosk, jeg startede selv som medarbejder i kioskerne, senere hen på økonomiholdet, og været med i Festivalledelsen i en del år.

@: ova@comxnet.dk
Tlf.: +45 25 11 56 72

Torben Groth

Har arbejdet som frivillig på Skanderborg Festival – var med til at starte Samsø Festival – har arbejdet på Roskilde Festival i 10 år. Først som medarbejder i Roskilde Festival VVS og de sidste 5 år arbejdet med logistik og opbygning af boder for KFUM Boldklub Roskilde.

@: torbengroth@hotmail.com
Tlf.: +45 28 86 62 01

Finn Hansen


Har været medlem af Kfum Boldklub i en Årrække hvor jeg primært har fungeret som træner / holdleder i ungdomsafdelingen er pt beskæftiget med u 17 hvor jeg er årgangsansvarlig/holdleder.

I år er det år 3 hvor jeg er med i festival ledelsen min primær opgave er logistik omkring nedlukning af boder samt aflevering af agoaer efter endt festival plus div opgaver under selve festivalen .

@: fsh@roskilde-kfum.dk
Tlf.: +45 41 82 18 14

- Det er virkelig positivt, at vi overalt har set stor fighterånd
og en meget positiv indstilling, uanset hvilke problemer
folk stod med.

KFUM's Festivalsledelse

TILMELD DIG HER